Aktuality

Knihy Mladé fronty vycházejí pro Apple iPad

1 1 1 1 1 (0 hlasů)
ilustrace

Vydavatelství Mladá fronta již delší dobu vydává své časopisy pro Apple iPad (Computer, F.O.O.D., ForMen a DIGIfoto). Nyní představuje novou aplikaci, která se jmenuje Kniha.cz a umožňuje stažení již několika knih z produkce Mladé fronty. Cena za jednu knihu není ani sto korun, jedna z knih je k dispozici zcela zdarma. Kniha.cz je momentálně druhou nejstahovanější aplikací na českém App Store.



Kniha.cz využívá stejnou platformu jako zmiňované časopisy, tedy Adobe Digital Publishing Suite.

Čtečka samotná je v App Store k dispozici zcela zdarma, po instalaci se v ní objeví hned sedm publikací ke stažení. Na rozdíl od časopisů tedy v rámci jedné čtečky nevycházejí jednotlivá vydání časopisů, ale celé knihy.

Ukázka z knihy Deník odbarvené blondýny pro Apple iPad:


Divize Knihy od června 2011 přichází se sedmi knižními tituly, které bude možné si stáhnout v aplikaci App Store pro Apple iPad:
· Božena Svárovská – Deník odbarvené blondýny I.
· Božena Svárovská – Deník odbarvené blondýny II.
· Arnošt Lustig – Dívka s jizvou
· Pavel Tomeš – Facky z Marsu
· Ladislav Špaček – Malá kniha etikety pro manažery
· Miloš Kratochvíl – Pachatelé dobrých skutků: Puntíkáři
· Příliš snadná vražda – české detektivní povídky – deset povídek od deseti různých autorů

 

Aktuality

  • Březen 2024 odstartoval svůj běh Knižním festivalem v Ostravě

    V prvních dvou březnových dnech proběhl v Ostravě 5. ročník Knižního festivalu. Jako vždy nadšení čtenáři nakupovali knížky, navštěvovali  nejrůznější besedy, trpělivě stáli v dlouhých frontách na podpis svého oblíbeného spisovatele nebo jiné známé osobnosti. Mohli se také účastnit  dvou živých rozhlasových vysílání.

    Číst dál...  
  • Česká vlna nakladatelství Host

    Není sporu o tom, že se nakladatelství Host v průběhu let podařilo pod svou značku shromáždit celou řadu vynikajících českých autorů. Svědčí o tom zájem čtenářů i odezvy v médiích. Host věnuje pozornost propagaci pravidelnou účastí na knižních veletrzích, ale také pořádá samostatné akce. Ta, která je nazvána Česká vlna, představuje čtenářům autory a jejich knihy.

    Číst dál...  

Z čtenářského deníku

  • Jarmila Glazarová: Vlčí jáma

    Jana, která osiřela po první světové válce, se dostává k adoptivním rodičům, kteří žijí ve Slezsku a jsou bezdětní. Jana se stává ošetřovatelkou své adoptivní matky, stará se o domácnost a snaží se své nové rodině být užitečná. Postupem času ale odhaluje tajemství tohoto nesourodého páru. Na první pohled totiž vypadají Klára a Robert šťastně, na ten druhý je ale vidět, že tento pár rozhodně šťastný není.

    Číst dál...  
  • Drašar

    Nacházíme se v době, kdy je český jazyk považován za mluvu vesničanů. Čeština je vytlačena z nejvyšších společenských funkcí, kultury i státní správy. Na školách se vyučuje německý jazyk, jazyk vzdělanců. Dochází k velké germanizaci (poněmčování) společnosti… A do této doby se narodí Josef Václav Michl. Dlouho očekávaný syn, kterému jsou předurčeny velké skutky a který se má stát chloubou rodiny.

    Číst dál...  

Přihlášení