Aktuality

Ekonomické učebnice pro budoucí odborníky

1 1 1 1 1 (0 hlasů)
kniha

Studujete ekonomiku a potřebujete kvalitní ekonomickou literaturu pro vaše studium? Máme pro vás moderní odborné ekonomické učebnice, se kterými vám půjde studium lépe.



E-shop Beck je tu pro vás

Eshop.beck.cz je oblíbený internetový obchod, který je provozován nakladatelstvím C.H. Beck. Toto významné nakladatelství přináší celou řadu odborných ekonomických publikací, které ocení právníci, podnikatelé, manažeři, studenti atd. Díky učebnicím a dalším publikacím nakladatelství C.H. Beck budete mít k dispozici odborné informace, které hledáte.

Vyberte si v našem internetovém obchodě tituly za velmi výhodné ceny, které oceníte. Poskytujeme vám také aktualizovaný moderní právní informační systém Beck-online.cz. Má rozsáhlou databázi.

knihy


E-shop Beck: Ekonomika pro studenty

Ekonomické učebnice mohou být různé, ostatně jako jakékoliv jiné učebnice. Z některých se vám budou čerpat informace hůře, z jiných lépe. Chcete-li studovat s těmi nejlepšími podklady, pořiďte si ekonomické učebnice z e-shopu Beck.

Budete mít jistotu, že máte ekonomické učebnice vysoké odborné kvality, a to vše za výhodné ceny, které vás nezruinují.
Ekonomické učebnice, které vám nabízíme, připravili renomovaní odborníci jednotlivých ekonomických odvětví. Publikace jsou tvořené jako ekonomické učebnice, ale můžete si být jisti, že od nich neupustíte ani po studiu. Alespoň v případě, že se budete věnovat vystudovanému oboru. Určitě i vy budete ve své praxi nahlížet do učebnic, které vám dají rychlou odpověď na vaše případné nejasnosti. O prestiži námi nabízených učebnic ekonomiky svědčí i fakt, že některé z nich pro vás připravili a zpracovali vedoucí kateder fakult český univerzit.

Eshop Beck: Najděte si i vy své ekonomické učebnice pro bezproblémové studium.

logo

Aktuality

  • Březen 2024 odstartoval svůj běh Knižním festivalem v Ostravě

    V prvních dvou březnových dnech proběhl v Ostravě 5. ročník Knižního festivalu. Jako vždy nadšení čtenáři nakupovali knížky, navštěvovali  nejrůznější besedy, trpělivě stáli v dlouhých frontách na podpis svého oblíbeného spisovatele nebo jiné známé osobnosti. Mohli se také účastnit  dvou živých rozhlasových vysílání.

    Číst dál...  
  • Česká vlna nakladatelství Host

    Není sporu o tom, že se nakladatelství Host v průběhu let podařilo pod svou značku shromáždit celou řadu vynikajících českých autorů. Svědčí o tom zájem čtenářů i odezvy v médiích. Host věnuje pozornost propagaci pravidelnou účastí na knižních veletrzích, ale také pořádá samostatné akce. Ta, která je nazvána Česká vlna, představuje čtenářům autory a jejich knihy.

    Číst dál...  

Z čtenářského deníku

  • Jarmila Glazarová: Vlčí jáma

    Jana, která osiřela po první světové válce, se dostává k adoptivním rodičům, kteří žijí ve Slezsku a jsou bezdětní. Jana se stává ošetřovatelkou své adoptivní matky, stará se o domácnost a snaží se své nové rodině být užitečná. Postupem času ale odhaluje tajemství tohoto nesourodého páru. Na první pohled totiž vypadají Klára a Robert šťastně, na ten druhý je ale vidět, že tento pár rozhodně šťastný není.

    Číst dál...  
  • Drašar

    Nacházíme se v době, kdy je český jazyk považován za mluvu vesničanů. Čeština je vytlačena z nejvyšších společenských funkcí, kultury i státní správy. Na školách se vyučuje německý jazyk, jazyk vzdělanců. Dochází k velké germanizaci (poněmčování) společnosti… A do této doby se narodí Josef Václav Michl. Dlouho očekávaný syn, kterému jsou předurčeny velké skutky a který se má stát chloubou rodiny.

    Číst dál...  

Přihlášení