Aktuality

II. Hororová soutěž Necronomiconu

1 1 1 1 1 (0 hlasů)
mesic

Server Necronomicon pořádá literární „Hororovou soutěž Necronomiconu“ o nejlepší hororovou povídku na vybrané téma. Jedná se o druhý ročník naší soutěže a rádi bychom znovu rozproudili vaši imaginaci a zákoutí vaší spisovatelské mysli. Tématem druhého ročníku soutěže je: „Hororová dovolená“.


Povídku můžete pojmout, jak chcete, ale podmínkou je, že se musí jednat o povídku hororovou. Povídka zároveň musí splnit následující podmínky:

1) Maximální délka 10 normostran (tzn. zhruba 18 000 znaků).
2) Příběh se musí odehrávat na dovolené, případně během příprav na dovolenou či z jejího návratu. Pokud jsou postavami děti, může se jednat o prázdninovou cestu.
3) Povídka musí být psána v českém jazyce.
4) Povolené jsou jakékoli prvky, které souvisí s hororem, nebráníme se ani násilí, gore, naturalismu a erotickým scénám, odmítáme jakékoli propagandistické povídky a čistou pornografii.
5) Uzávěrka soutěže je 30. září 2013. Své soutěžní příspěvky prosím zasílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..
6) Poslední podmínka je naše stálé přání a naděje – posílejte nám originální povídky, které jsou strašidelné.
7) Se zasláním povídky na výše uvedený email souhlasíte s jejím zveřejněním na našem serveru po skončení soutěže.

Soutěží se o ceny, kdy tříčlenná porota vybere nejlepší tři povídky, které dostanou ceny:

1. místo: Reklamní předmět(y) Necronomicon + finanční odměna 1 000 Kč
2. místo: Reklamní předmět(y) Necronomicon + finanční odměna 500 Kč
3. místo: Reklamní předmět(y) Necronomicon

Co budou přesně reklamní předměty, to ještě upřesníme.

Vyhlášení soutěžních výsledků bude na Halloween 2013, tedy 31. října 2013. Všem přejeme hodně štěstí a doufáme ve velkou účast podobně, jako tomu bylo v prvním, vánočním ročníku naší soutěže. 

Aktuality

  • Březen 2024 odstartoval svůj běh Knižním festivalem v Ostravě

    V prvních dvou březnových dnech proběhl v Ostravě 5. ročník Knižního festivalu. Jako vždy nadšení čtenáři nakupovali knížky, navštěvovali  nejrůznější besedy, trpělivě stáli v dlouhých frontách na podpis svého oblíbeného spisovatele nebo jiné známé osobnosti. Mohli se také účastnit  dvou živých rozhlasových vysílání.

    Číst dál...  
  • Česká vlna nakladatelství Host

    Není sporu o tom, že se nakladatelství Host v průběhu let podařilo pod svou značku shromáždit celou řadu vynikajících českých autorů. Svědčí o tom zájem čtenářů i odezvy v médiích. Host věnuje pozornost propagaci pravidelnou účastí na knižních veletrzích, ale také pořádá samostatné akce. Ta, která je nazvána Česká vlna, představuje čtenářům autory a jejich knihy.

    Číst dál...  

Z čtenářského deníku

  • Jarmila Glazarová: Vlčí jáma

    Jana, která osiřela po první světové válce, se dostává k adoptivním rodičům, kteří žijí ve Slezsku a jsou bezdětní. Jana se stává ošetřovatelkou své adoptivní matky, stará se o domácnost a snaží se své nové rodině být užitečná. Postupem času ale odhaluje tajemství tohoto nesourodého páru. Na první pohled totiž vypadají Klára a Robert šťastně, na ten druhý je ale vidět, že tento pár rozhodně šťastný není.

    Číst dál...  
  • Drašar

    Nacházíme se v době, kdy je český jazyk považován za mluvu vesničanů. Čeština je vytlačena z nejvyšších společenských funkcí, kultury i státní správy. Na školách se vyučuje německý jazyk, jazyk vzdělanců. Dochází k velké germanizaci (poněmčování) společnosti… A do této doby se narodí Josef Václav Michl. Dlouho očekávaný syn, kterému jsou předurčeny velké skutky a který se má stát chloubou rodiny.

    Číst dál...  

Přihlášení