Aktuality

Sazba vlastní knihy za příspěvek na literární sbírku?

1 1 1 1 1 (1 hlas)
img src=

Máte v šuplíku knihu a stále ne a ne ji vydat? Teď máte příležitost získat levně celý nakladatelský servis a ještě přitom přispět na dobrou věc. A vůbec nezáleží na tom, že vůbec nejste vodáci. Ale vezmu to od začátku.


Nečekal jsem, že si ještě někdy přečtu něco nového od Zdeňka Šmída. Kamarád ale objevil jeho nevydanou povídku a co víc - byla vodácká! Nemohl jsem si ji nechat pro sebe, když vím, kolik nás, Šmídových nadšených příznivců, je. A hned jsem taky věděl, jak ji k vám dostanu. Připojím ji k dalším patnácti skvělým vodáckým povídkám, které zvítězily v posledním ročníku jediné české vodácké literární soutěže Kenyho VOLEJ. A právě teď na ni sbíráme peníze na serveru HitHit.com.

Soutěž jsem založil před šesti lety poté, co mě v pětatřiceti skolila mrtvice a s půlkou těla jako prkno jsem měl v nemocnici spoustu času na vymýšlení toho, co budu dělat, až se začnu zase hýbat. Že to přijde, to jsem byl rozhodnutý si vybojovat. Už rok nato jsem vyjel znovu na vodu.

První dvě knížky jsem jako správný nadšenec zaplatil z vlastních úspor. Letos jsem se rozhodl vyzvat vodáky, naše čtenáře. Chcete nás? Chcete mít co číst v zimě a při čekání na kamarády v kempu? Máme dál psát? Potřebujeme podpořit! Povídka od Šmída je pak třešničkou na dortu. Navíc, za příspěvky nabízím moc pěkné vodácké odměny. Ale myslel jsem i na psavce – nevodáky. A to je zpráva pro vás.

Jednou z odměn za příspěvek na sbírku je i kompletní sazba vlastní knihy a celý servis zakázkového nakladatelství. Kdo si ho objedná, získá možnost kdykoli v příštích třech letech využít kompletní služby zakázkového nakladatelství Klika. Sazbu vlastní knihy i s obálkou, chytrý návod na propagaci knihy zdarma, tiskové podklady pro další dotisky a dokonce zajištění distribuce až na pulty knihkupectví! Chcete-li se dozvědět víc, navštivte přímo stránku sbírky a s dotazy se můžete obracet na jejího autora – Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. A pro váhavce mám vzkaz – sbírka skončí dřív, než tento červen. Chcete svou knihu vydat levněji? Reagujte hned teď!

 

Aktuality

  • Březen 2024 odstartoval svůj běh Knižním festivalem v Ostravě

    V prvních dvou březnových dnech proběhl v Ostravě 5. ročník Knižního festivalu. Jako vždy nadšení čtenáři nakupovali knížky, navštěvovali  nejrůznější besedy, trpělivě stáli v dlouhých frontách na podpis svého oblíbeného spisovatele nebo jiné známé osobnosti. Mohli se také účastnit  dvou živých rozhlasových vysílání.

    Číst dál...  
  • Česká vlna nakladatelství Host

    Není sporu o tom, že se nakladatelství Host v průběhu let podařilo pod svou značku shromáždit celou řadu vynikajících českých autorů. Svědčí o tom zájem čtenářů i odezvy v médiích. Host věnuje pozornost propagaci pravidelnou účastí na knižních veletrzích, ale také pořádá samostatné akce. Ta, která je nazvána Česká vlna, představuje čtenářům autory a jejich knihy.

    Číst dál...  

Z čtenářského deníku

  • Jarmila Glazarová: Vlčí jáma

    Jana, která osiřela po první světové válce, se dostává k adoptivním rodičům, kteří žijí ve Slezsku a jsou bezdětní. Jana se stává ošetřovatelkou své adoptivní matky, stará se o domácnost a snaží se své nové rodině být užitečná. Postupem času ale odhaluje tajemství tohoto nesourodého páru. Na první pohled totiž vypadají Klára a Robert šťastně, na ten druhý je ale vidět, že tento pár rozhodně šťastný není.

    Číst dál...  
  • Drašar

    Nacházíme se v době, kdy je český jazyk považován za mluvu vesničanů. Čeština je vytlačena z nejvyšších společenských funkcí, kultury i státní správy. Na školách se vyučuje německý jazyk, jazyk vzdělanců. Dochází k velké germanizaci (poněmčování) společnosti… A do této doby se narodí Josef Václav Michl. Dlouho očekávaný syn, kterému jsou předurčeny velké skutky a který se má stát chloubou rodiny.

    Číst dál...  

Přihlášení