Knižní novinky

Alan Dean Foster: Star Trek (filmová novelizace)

1 1 1 1 1 (0 hlasů)
star

Jeden vyrůstal na kukuřičných polích v Iowě, pral se za svou nezávislost, chtěl uniknout životu, který mu chystal jenom lhostejnost, marnost a zapomnění. Druhý vyrůstal mezi rozeklanými skalami drsné vulkanské pouště, pral se, aby ho přijali, chtěl sladit logiku, kterou ho učili, s emocemi, které cítil.

 

 

V dalekých končinách Galaxie, v místě a čase, které nikdy neměly existovat, se objevuje nástroj zkázy. Jeho pološílený kapitán přeje smrt všem rozumným bytostem, touží zničit každý civilizovaný svět, aby tak pomstil zničení svého světa. Dvě zcela odlišné a nepoddajné osobnosti jménem Kirk a Spock musejí najít způsob, jak vést jedinou posádku jediné lodi, která je může zastavit.

knihaPrávě teď si můžete románovou adaptací nejnovějšího Star Trek filmu od spisovatele Alana Deana Fostera objednat pomocí webového formuláře na stránkách nakladatelství Laser-books (http://www.laser-books.cz/startrek2009.html).
Zásilková služba nakladatelství je patrně jediná, která poskytuje všem zákazníkům slevu, a přitom si neúčtuje poštovné ani žádné jiné další poplatky. Sleva je u nás skutečnou slevou bez dalších podmínek a hlavně pro každého!

Alan Dean Foster: Star Trek
Laser-books 2012, překlad Jakub Jungmann, vázaná, 304 stran, cena 289 Kč
ISBN 978-80-7193-282-6


Využijte našich slev a kupte si románovou adaptaci nejnovějšího Star Trek filmu od Alana Deana Fostera spolu s knihou Star Trek: Nemesis! Pro všechny, kdo využijí této nabídky, platí sleva 30 %, pro majitele čtenářských kont pak sleva 50 %.

Alan Dean Foster

Alanova práce do současnosti zahrnuje výlety do všemožných žánrů od science-fiction a fantasy, přes horor, detektivky nebo western, až po historické romány či současnou fikci.
Napsal nepřeberné množství článků o filmech, vědě nebo sportovním potápění a vydal novelizace mnoha známých filmů velkých produkcí, jako jsou například: Star Wars, první tři díly ságy Vetřelec, Lebkouni nebo Riddickovy kroniky.
Mezi jeho další práce patří scénáře pro rozhlasové hry a dramatizace a příběh pro první Star Trek film. Jeho román Shadowkeep byl vůbec první knižní adaptací původní počítačové hry.
Sám publikuje v angličtině, ale jeho knihy byly přeloženy do více než 50 jazyků a získal mnohá ocenění, například i v Rusku. Mysteriózní román Cyber Way získal cenu Southwest Book Award - byla to první beletrie, které se to podařilo.
Fosterova, někdy humorná, občas až ostře vážná, ale vždy zábavná, krátká próza, se objevila ve všech hlavních SF magazínech, stejně tak jako v původních sbírkách a několika přehledech toho nejlepšího za uplynulý rok. Jeho doposud vydané dílo čítá více než sto knih.

 

Aktuality

  • Březen 2024 odstartoval svůj běh Knižním festivalem v Ostravě

    V prvních dvou březnových dnech proběhl v Ostravě 5. ročník Knižního festivalu. Jako vždy nadšení čtenáři nakupovali knížky, navštěvovali  nejrůznější besedy, trpělivě stáli v dlouhých frontách na podpis svého oblíbeného spisovatele nebo jiné známé osobnosti. Mohli se také účastnit  dvou živých rozhlasových vysílání.

    Číst dál...  
  • Česká vlna nakladatelství Host

    Není sporu o tom, že se nakladatelství Host v průběhu let podařilo pod svou značku shromáždit celou řadu vynikajících českých autorů. Svědčí o tom zájem čtenářů i odezvy v médiích. Host věnuje pozornost propagaci pravidelnou účastí na knižních veletrzích, ale také pořádá samostatné akce. Ta, která je nazvána Česká vlna, představuje čtenářům autory a jejich knihy.

    Číst dál...  

Z čtenářského deníku

  • Jarmila Glazarová: Vlčí jáma

    Jana, která osiřela po první světové válce, se dostává k adoptivním rodičům, kteří žijí ve Slezsku a jsou bezdětní. Jana se stává ošetřovatelkou své adoptivní matky, stará se o domácnost a snaží se své nové rodině být užitečná. Postupem času ale odhaluje tajemství tohoto nesourodého páru. Na první pohled totiž vypadají Klára a Robert šťastně, na ten druhý je ale vidět, že tento pár rozhodně šťastný není.

    Číst dál...  
  • Drašar

    Nacházíme se v době, kdy je český jazyk považován za mluvu vesničanů. Čeština je vytlačena z nejvyšších společenských funkcí, kultury i státní správy. Na školách se vyučuje německý jazyk, jazyk vzdělanců. Dochází k velké germanizaci (poněmčování) společnosti… A do této doby se narodí Josef Václav Michl. Dlouho očekávaný syn, kterému jsou předurčeny velké skutky a který se má stát chloubou rodiny.

    Číst dál...  

Přihlášení