Ostatní

Aukce knih od 1 Kč

1 1 1 1 1 (5 hlasů)
il

Milí čtenáři,

vítáme Vás na aukcích pořádaných pod záštitou literárního magazínu VašeLiteratura.cz.

Nabízené knihy jsou zcela nové. Nabízíme je od 1 Kč. Je jen na Vás, za kolik si je budete chtít koupit, cenu určujete Vy!





Podmínky nákupu:

Zvažte, prosím, jestli opravdu chcete přihazovat, provedené příhozy již nerušíme.

Platby přijímáme pouze bezhotovostním bankovním převodem. 

 O způsobu platby a zaslání Vás budeme informovat po ukončení aukce e-mailem. 

 Knihy zasíláme prostřednictvím České pošty doporučeně. Osobní převzetí není možné.

 Při nákupu více knih platíte pouze jedno poštovné (základní poštovné plus 10 Kč za jednu položku navíc). Základní poštovné je vždy uvedeno u konkrétní aukce. 

V případě jakýchkoliv dotazů nás můžete kontaktovat na: marta.simeckova(zavináč)vaseliteratura.cz 



Aukce jsou zatím ve zkušebním provozu, tzn. pokud byste rádi něco vylepšili, napište nám. Také uvítáme podněty, o které knihy byste rádi uspořádali aukce v budoucnu (žánr, autor atd.).


Přejeme Vám příjemnou zábavu při dražení a hlavně při četbě dobrých knih! 



VŠECHNY AKTUÁLNÍ AUKCE ZDE


Dějiny nové moderny

il

il


Až na krev

il

il


Sběratel

il


Úterní ženy mezi bylinami a řepou

il

il


Nevěra

il

il


Poslední rituál

il


Kuchařka pro rodiče malých dětí

il

il


Já a ty

il

il


Pravda a láska

il

il


Adamité

il

il


Čistá postupka

il

il

Aktuality

  • Březen 2024 odstartoval svůj běh Knižním festivalem v Ostravě

    V prvních dvou březnových dnech proběhl v Ostravě 5. ročník Knižního festivalu. Jako vždy nadšení čtenáři nakupovali knížky, navštěvovali  nejrůznější besedy, trpělivě stáli v dlouhých frontách na podpis svého oblíbeného spisovatele nebo jiné známé osobnosti. Mohli se také účastnit  dvou živých rozhlasových vysílání.

    Číst dál...  
  • Česká vlna nakladatelství Host

    Není sporu o tom, že se nakladatelství Host v průběhu let podařilo pod svou značku shromáždit celou řadu vynikajících českých autorů. Svědčí o tom zájem čtenářů i odezvy v médiích. Host věnuje pozornost propagaci pravidelnou účastí na knižních veletrzích, ale také pořádá samostatné akce. Ta, která je nazvána Česká vlna, představuje čtenářům autory a jejich knihy.

    Číst dál...  

Z čtenářského deníku

  • Jarmila Glazarová: Vlčí jáma

    Jana, která osiřela po první světové válce, se dostává k adoptivním rodičům, kteří žijí ve Slezsku a jsou bezdětní. Jana se stává ošetřovatelkou své adoptivní matky, stará se o domácnost a snaží se své nové rodině být užitečná. Postupem času ale odhaluje tajemství tohoto nesourodého páru. Na první pohled totiž vypadají Klára a Robert šťastně, na ten druhý je ale vidět, že tento pár rozhodně šťastný není.

    Číst dál...  
  • Drašar

    Nacházíme se v době, kdy je český jazyk považován za mluvu vesničanů. Čeština je vytlačena z nejvyšších společenských funkcí, kultury i státní správy. Na školách se vyučuje německý jazyk, jazyk vzdělanců. Dochází k velké germanizaci (poněmčování) společnosti… A do této doby se narodí Josef Václav Michl. Dlouho očekávaný syn, kterému jsou předurčeny velké skutky a který se má stát chloubou rodiny.

    Číst dál...  

Přihlášení