Ostatní

Dvě místa, kde můžete nové knihy koupit výhodně!

1 1 1 1 1 (1 hlas)
knihy

Knihy, kdo by je nemiloval. Někdy se ale stane, že nás od nákupu naší vysněné knihy odradí její cena. Není potřeba propadat zoufalství. Našli jsme pro vás dvě zajímavá místa, díky kterým můžete vaše oblíbené knihy vždy nakoupit levně. Jaká to jsou a jaké výhody nabízejí? 





Možnost první - srovnání cen ve vteřině 


Prvním místem je nový srovnávač zboží zaza.cz. Nabízí srovnání cen knih pro každého z vás. Stačí jen zadat název knihy do vyhledávacího okénka a ihned se vám zobrazí internetové obchody, kde můžete vámi vybranou knihu koupit. Ihned také vidíte, kolik daná kniha stojí. Pokud neznáte název knihy, vůbec to nevadí. V tomto případě stačí rozkliknout kategorii Knihy, filmy, hudba. Čeká tu na vás široký výběr knih všech žánrů. Stačí jen kliknout na vybranou knihu a nechat si její cenu porovnat. Výhodu má nakupování knih se zaza.cz ještě jednu a rozhodně ne zanedbatelnou. Kromě nejvýhodnější ceny vám totiž srovnávač nabídne i nejbližší místo, kde je možné si knihu vyzvednout. Můžete tak ušetřit za drahé poštovné. Výdejní místa se nacházejí ve velkých i malých městech České republiky a některá také na Slovensku.

banner

Možnost druhá – Megaknihy 

Druhou možností, jak koupit online knihy levně je, podívat se nabídku internetového obchodu megaknihy.cz. I zde najdete bohatou nabídku knih všech žánrů. Nákup zde zpříjemňují také nízké ceny a možnost osobního odběru. Pokud si budete chtít knihu dát poslat, nemusíte se bát. Na megaknihy.cz začíná cena poštovného na pouhých 39 Kč. 

il

Dejte si pozo

Nakupování na internetu má svá úskalí. Ne všechny internetové obchody totiž mohou jednat férově. Máme pro vás dobrou radu – podívejte se na těchto 12 tipů bezpečného online nakupování a zjistíte, jak poznat nebezpečný e-shop a čím se při nakupování na internetu řídit. Případných problémů s nakupováním se však na ZAZA.CZ nemusíte bát. Tento srovnávač zboží zařazuje pouze prověřené e-shopy, kde máte vždy jistotu, že za své peníze dostanete objednané zboží. 

 

 

 

Aktuality

  • Březen 2024 odstartoval svůj běh Knižním festivalem v Ostravě

    V prvních dvou březnových dnech proběhl v Ostravě 5. ročník Knižního festivalu. Jako vždy nadšení čtenáři nakupovali knížky, navštěvovali  nejrůznější besedy, trpělivě stáli v dlouhých frontách na podpis svého oblíbeného spisovatele nebo jiné známé osobnosti. Mohli se také účastnit  dvou živých rozhlasových vysílání.

    Číst dál...  
  • Česká vlna nakladatelství Host

    Není sporu o tom, že se nakladatelství Host v průběhu let podařilo pod svou značku shromáždit celou řadu vynikajících českých autorů. Svědčí o tom zájem čtenářů i odezvy v médiích. Host věnuje pozornost propagaci pravidelnou účastí na knižních veletrzích, ale také pořádá samostatné akce. Ta, která je nazvána Česká vlna, představuje čtenářům autory a jejich knihy.

    Číst dál...  

Z čtenářského deníku

  • Jarmila Glazarová: Vlčí jáma

    Jana, která osiřela po první světové válce, se dostává k adoptivním rodičům, kteří žijí ve Slezsku a jsou bezdětní. Jana se stává ošetřovatelkou své adoptivní matky, stará se o domácnost a snaží se své nové rodině být užitečná. Postupem času ale odhaluje tajemství tohoto nesourodého páru. Na první pohled totiž vypadají Klára a Robert šťastně, na ten druhý je ale vidět, že tento pár rozhodně šťastný není.

    Číst dál...  
  • Drašar

    Nacházíme se v době, kdy je český jazyk považován za mluvu vesničanů. Čeština je vytlačena z nejvyšších společenských funkcí, kultury i státní správy. Na školách se vyučuje německý jazyk, jazyk vzdělanců. Dochází k velké germanizaci (poněmčování) společnosti… A do této doby se narodí Josef Václav Michl. Dlouho očekávaný syn, kterému jsou předurčeny velké skutky a který se má stát chloubou rodiny.

    Číst dál...  

Přihlášení