Ostatní

I cizí texty si hravě přečtete

1 1 1 1 1 (0 hlasů)
il

Máte problém se čtením světové literatury v podobě původních originálních textů? Pokud ano, vyplatí se vzdělávat se v konkrétních několika jazycích, v nichž psali či píší vaši oblíbení literární autoři. V současné době není jazykové vzdělávání nijak nedostižnou a náročnou záležitostí. Naučit se angličtině, němčině, francouzštině, nebo některému z ostatních cizích jazyků není vůbec složité. Stačí pouze vsadit na profesionály, kteří vám pomohou. Výbornou volbou je zejména jazyková škola Plzeň, jež nabízí spousty různých kurzů, díky nimž se vám podaří osvojit si konkrétní jazyk. Soustřeďme se na ně tedy mnohem podrobněji.



Učení formou komunikace

Základem vysoce efektivní a kvalitní výuky cizích jazyků v jazykové škole Plzeň je bezesporu fakt, že výuka probíhá formou běžné komunikace. Moderní angličtina Plzeň se vyučuje tak, že studenti mezi sebou hovoří. Celou komunikaci koriguje vhodným způsobem lektor. Vše samozřejmě probíhá v angličtině, takže nedochází k žádným korekcím ze strany mateřského jazyka. Jednotliví studenti jsou tak v podstatě nuceni se nějakým způsobem domluvit. Pokud momentálně neznají dané slovíčko, mohou jej nahradit jinými výrazy. Skupiny po maximálně 6 lidech tomuto nastavení vzdělávání maximálně napomáhají. Probíhá tak mimo jiné i němčina Plzeň a mnohé další kurzy. 

il

Vzdělávat se může každý

Velkou výhodou jazykové školy v Plzni je i možnost vzdělávání se v jakémkoli věku. Třeba angličtina pro děti Plzeň je maximálně přizpůsobena věku konkrétního dítěte, které má své potřeby. Díky tomu budou daného žáka veškeré součásti výuky bavit. Nepočítají totiž ani s domácími úlohami a cvičeními zaměřenými vyloženě na gramatiku. Děti se budou na jednotlivé lekce těšit, což je pochopitelně bude motivovat i k tomu, aby se naučili cizímu jazyku po všech stránkách. 

Aktuality

  • Březen 2024 odstartoval svůj běh Knižním festivalem v Ostravě

    V prvních dvou březnových dnech proběhl v Ostravě 5. ročník Knižního festivalu. Jako vždy nadšení čtenáři nakupovali knížky, navštěvovali  nejrůznější besedy, trpělivě stáli v dlouhých frontách na podpis svého oblíbeného spisovatele nebo jiné známé osobnosti. Mohli se také účastnit  dvou živých rozhlasových vysílání.

    Číst dál...  
  • Česká vlna nakladatelství Host

    Není sporu o tom, že se nakladatelství Host v průběhu let podařilo pod svou značku shromáždit celou řadu vynikajících českých autorů. Svědčí o tom zájem čtenářů i odezvy v médiích. Host věnuje pozornost propagaci pravidelnou účastí na knižních veletrzích, ale také pořádá samostatné akce. Ta, která je nazvána Česká vlna, představuje čtenářům autory a jejich knihy.

    Číst dál...  

Z čtenářského deníku

  • Jarmila Glazarová: Vlčí jáma

    Jana, která osiřela po první světové válce, se dostává k adoptivním rodičům, kteří žijí ve Slezsku a jsou bezdětní. Jana se stává ošetřovatelkou své adoptivní matky, stará se o domácnost a snaží se své nové rodině být užitečná. Postupem času ale odhaluje tajemství tohoto nesourodého páru. Na první pohled totiž vypadají Klára a Robert šťastně, na ten druhý je ale vidět, že tento pár rozhodně šťastný není.

    Číst dál...  
  • Drašar

    Nacházíme se v době, kdy je český jazyk považován za mluvu vesničanů. Čeština je vytlačena z nejvyšších společenských funkcí, kultury i státní správy. Na školách se vyučuje německý jazyk, jazyk vzdělanců. Dochází k velké germanizaci (poněmčování) společnosti… A do této doby se narodí Josef Václav Michl. Dlouho očekávaný syn, kterému jsou předurčeny velké skutky a který se má stát chloubou rodiny.

    Číst dál...  

Přihlášení