Ostatní

Kde Ježíšek nakupuje knihy?

1 1 1 1 1 (2 hlasů)
il

Vánoce se blíží. A s nimi mnohým z nás nastávají starosti, jak potěšit své blízké milým dárkem a zároveň za pořízené věci neutratit celou výplatu. V dnešní době internetu lze přitom snadno ušetřit, a to hned několika způsoby. 



Internetové obchody se před Vánoci předhání, jak přilákat co nejvíce zákazníků. Některé z nich nabízí dopravu zdarma, jiné se připojují ke speciálním davovým akcím, jako je Black Friday nebo předvánoční výprodeje. Jinou možností pak je užití speciálních slevových poukázek, které některé e-shopy zasílají potenciálním kupcům klasicky poštou nebo elektronicky v rámci newsletterů, popř. které na vás „vykouknou“ v rámci internetové reklamy na různých stránkách. Jenomže: co když vám ani jedna z nabízených možností nevyhovuje, popř. jste některou z akcí propásli?

Pak není nic jednoduššího než se podívat na web Kuponer.cz, kde pohromadě naleznete široký výběr slevových kupónů z řady kategorií od poukázek na nákup kosmetiky, elektroniky a oblečení až po velice oblíbené akce vztahující se na knihy. Z nich milovníky literatury, kteří si chtějí před Vánoci rozšířit vlastní knihovnu nebo potěšit kvalitní četbou své blízké, zaujme třeba nabídka společnosti Albatrosmedia (nyní nabízí slevu 25 % na nákup a navíc dopravu zdarma) nebo třeba internetového knihkupectví Bux.cz (sleva 20 %). A pokud byste rádi naráz vyřešili nákup knih a jiného zboží, můžete zvolit třeba slevový kupón na Mall.cz (sleva 150 Kč). Pokud jste si tedy vyhlédli nějakou knížku v těchto oblíbených e-shopech, rozhodně se Vám vyplatí podívat se na zmíněnou internetovou stránku Kuponer.cz. 

il

A jak to funguje? To si ukážeme na příkladu, kdy chceme uplatnit slevový kód na Martinus.cz. Na webu Kuponer.cz stačí zvolit slevu vztahující se na nákup v daném knižním e-shopu, zobrazit si slevový kód a pak jedním kliknutím přejít na stránky konkrétního obchodu. Pak už si vyberete zboží a při platbě bude koncová částka zvýhodněna. Je to tak snadné, a přitom výhodné, že by byla škoda nevyužít této možnosti ušetřit na vánočním nákupu.

No který Ježíšek by nechtěl nakupovat výhodně?!

Další slevové kupóny naleznete na webu Kuponer.cz.

Aktuality

  • Březen 2024 odstartoval svůj běh Knižním festivalem v Ostravě

    V prvních dvou březnových dnech proběhl v Ostravě 5. ročník Knižního festivalu. Jako vždy nadšení čtenáři nakupovali knížky, navštěvovali  nejrůznější besedy, trpělivě stáli v dlouhých frontách na podpis svého oblíbeného spisovatele nebo jiné známé osobnosti. Mohli se také účastnit  dvou živých rozhlasových vysílání.

    Číst dál...  
  • Česká vlna nakladatelství Host

    Není sporu o tom, že se nakladatelství Host v průběhu let podařilo pod svou značku shromáždit celou řadu vynikajících českých autorů. Svědčí o tom zájem čtenářů i odezvy v médiích. Host věnuje pozornost propagaci pravidelnou účastí na knižních veletrzích, ale také pořádá samostatné akce. Ta, která je nazvána Česká vlna, představuje čtenářům autory a jejich knihy.

    Číst dál...  

Z čtenářského deníku

  • Jarmila Glazarová: Vlčí jáma

    Jana, která osiřela po první světové válce, se dostává k adoptivním rodičům, kteří žijí ve Slezsku a jsou bezdětní. Jana se stává ošetřovatelkou své adoptivní matky, stará se o domácnost a snaží se své nové rodině být užitečná. Postupem času ale odhaluje tajemství tohoto nesourodého páru. Na první pohled totiž vypadají Klára a Robert šťastně, na ten druhý je ale vidět, že tento pár rozhodně šťastný není.

    Číst dál...  
  • Drašar

    Nacházíme se v době, kdy je český jazyk považován za mluvu vesničanů. Čeština je vytlačena z nejvyšších společenských funkcí, kultury i státní správy. Na školách se vyučuje německý jazyk, jazyk vzdělanců. Dochází k velké germanizaci (poněmčování) společnosti… A do této doby se narodí Josef Václav Michl. Dlouho očekávaný syn, kterému jsou předurčeny velké skutky a který se má stát chloubou rodiny.

    Číst dál...  

Přihlášení