Soutěže: Ukončené soutěže

Soutěž o knihu Tajemství gobelínu – Nadvláda démonů

1 1 1 1 1 (1 hlas)
stuha

Máte rádi fantasy romány? Tak to si nenechte ujít knižní sérii Tajemství gobelínu, kterou vydává nakladatelství Fragment. Nyní vyšel již třetí díl této série s názvem Tajemství gobelínu: Nadvláda démonů. A právě o tento díl si můžete nyní zasoutěžit na našich stránkách.






Výhru do soutěže věnuje:


Nakladatelství Fragment

Nakladatelství Fragment se zaměřuje na původní i převzaté tituly zejména z oblasti populárně naučné literatury, beletrie pro děti a mládež a leporel pro nejmenší. Dále vydává doplňkové učebnice, slovníky a turistické průvodce. Nemalá část produkce nakladatelství je věnována také populárně naučné literatuře a beletrii pro dospělé čtenáře.



Výhra v soutěži:

kniha Tajemství gobelínu – Nadvláda démonů

kniha


Záhada prastarého gobelínu pokračuje! Svět po vítězném boji ovládají démoni. Astaroth má v rukou důležitou Thovtovu knihu, se kterou má nyní sílu přetvářet historii a řídit dění na této planetě. Zničil všechny vymoženosti moderní doby. Lidé se vrátili ke starým řemeslům. Ale zatímco většina lidí dře jako otroci v rámci čtyř démonických království, Astaroth dovolí obyvatelům Rowanu přežívat v klidné izolaci. Max je svědkem řady svévolných a brutálních činů démonů, a po velké osobní tragédii se rozhodne bojovat proti zlu na vlastní pěst. Vydává se na kouzelné lodi do Blysu, království jednoho z démonů, kde žije i ten, který mu nejvíc ublížil. Může se ale stát hrdinou, kterého lidstvo tak zoufale potřebuje? Nechte se uchvátit příběhem plným tajemství a dobrodružství!


Soutěžní otázky:

1) Jak se jmenuje autor knihy, o kterou soutěžíme?
2) Kolikátá je to kniha v sérii Tajemství gobelínu?
3) Jak se jmenuje předcházející díl ze série Tajemství gobelínu?

Odpověď naleznete na stránkách nakladatelství Fragment.

Soutěže se mohou zúčastnit všichni s korespondenční adresou v České republice. Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku; odpovědi napište do odpovědního formuláře. Nezapomeňte doplnit i svou korespondenční adresu, na kterou bychom zaslali výhru. Výherci budou vylosováni ze všech správných odpovědí. Soutěžit můžete do 12. listopadu 2011.

Soutěž byla ukončena. Výhercem se stává paní Ludmila Juračková. Gratulujeme!

Aktuality

  • Březen 2024 odstartoval svůj běh Knižním festivalem v Ostravě

    V prvních dvou březnových dnech proběhl v Ostravě 5. ročník Knižního festivalu. Jako vždy nadšení čtenáři nakupovali knížky, navštěvovali  nejrůznější besedy, trpělivě stáli v dlouhých frontách na podpis svého oblíbeného spisovatele nebo jiné známé osobnosti. Mohli se také účastnit  dvou živých rozhlasových vysílání.

    Číst dál...  
  • Česká vlna nakladatelství Host

    Není sporu o tom, že se nakladatelství Host v průběhu let podařilo pod svou značku shromáždit celou řadu vynikajících českých autorů. Svědčí o tom zájem čtenářů i odezvy v médiích. Host věnuje pozornost propagaci pravidelnou účastí na knižních veletrzích, ale také pořádá samostatné akce. Ta, která je nazvána Česká vlna, představuje čtenářům autory a jejich knihy.

    Číst dál...  

Z čtenářského deníku

  • Jarmila Glazarová: Vlčí jáma

    Jana, která osiřela po první světové válce, se dostává k adoptivním rodičům, kteří žijí ve Slezsku a jsou bezdětní. Jana se stává ošetřovatelkou své adoptivní matky, stará se o domácnost a snaží se své nové rodině být užitečná. Postupem času ale odhaluje tajemství tohoto nesourodého páru. Na první pohled totiž vypadají Klára a Robert šťastně, na ten druhý je ale vidět, že tento pár rozhodně šťastný není.

    Číst dál...  
  • Drašar

    Nacházíme se v době, kdy je český jazyk považován za mluvu vesničanů. Čeština je vytlačena z nejvyšších společenských funkcí, kultury i státní správy. Na školách se vyučuje německý jazyk, jazyk vzdělanců. Dochází k velké germanizaci (poněmčování) společnosti… A do této doby se narodí Josef Václav Michl. Dlouho očekávaný syn, kterému jsou předurčeny velké skutky a který se má stát chloubou rodiny.

    Číst dál...  

Přihlášení