Soutěže: Ukončené soutěže

Soutěž o knihu Oksa Pollocková podruhé

1 1 1 1 1 (0 hlasů)
il

Nedávno jsme na našich stránkách uspořádali za spolupráce s Nakladatelstvím Jota soutěž o knihu Oksa Pollocková: Vyvolená. Vzhledem k velkému zájmu soutěžících jsme se rozhodli tuto soutěž zopakovat. Nyní mohou získat tuto fantasy novinku hned tři soutěžící, stačí zodpovědět tři jednoduché otázky. Doufám, že si soutěží aspoň trošku zpříjemníte čekání na druhý díl Oksa Pollocková: Les zbloudilých, který vyjde již 7. prosince.




Výhra v soutěži:


3x kniha Oksa Pollocková: Vyvolená

kniha

Oksa Pollocková je třináctiletá dívka, žijící v Paříži se svými rodiči. Kromě občasné zbrklosti, kterou jí neustále vyčítá nejlepší kamarád Gusta, se nijak zvlášť neliší od ostatních kamarádů. Jednoho dne se ale všechno změní. Nedlouho po uspěchaném stěhování do Londýna a návštěvě nové školy najde na svém břiše podivné znamení. Od té chvíle je celý její život vzhůru nohama. Oksa, která si vždy přála být neohroženou nindžou, objevuje svoje nadpřirozené schopnosti. Ovládáním ohně a levitací to ovšem vůbec nekončí…

Výhru do soutěže věnuje:

Nakladatelství Jota

logo

Milí čtenáři, jsme tu pro Vás již 21 let, vydali jsme více než 1000 titulů v mnoha edičních řadách. Zpočátku jsme vydávali knihy zaměřené regionálně — především od moravských autorů. Po třech letech jsme podstatně rozšířili spektrum titulů z hlediska tématu i země původu knih. Publikujeme tvorbu českých autorů i překlady z angličtiny, francouzštiny, ruštiny, němčiny či španělštiny. Takto jsme se zařadili mezi jedno z největších nakladatelství v České republice, které ročně vydává 80 titulů a desítky dotisků úspěšných knih.


Soutěžní otázky:


1) Komu se Oksa v knize svěří se svým tajemstvím?

2) Jak se jmenuje Oksin tatínek?

3) Ve kterém tisku o knize napsali: "Třes se, Harry Pottere! Přichází Pollockmáni."?

Odpovědi naleznete na stránkách Nakladatelství Jota a www.oksa.cz


Soutěže se mohou zúčastnit všichni s korespondenční adresou v České republice. Stačí správně zodpovědět tři otázky, odpovědi a své jméno s korespondenční adresou vyplňte do odpovědního formuláře. Výherce bude vylosován ze všech správných odpovědí. Odpovídejte nejpozději do 8. prosince 2011.

Soutěž byla ukončena. Knihu získávají Karolína Černá, Hana Bittnerová a Lenka Koucká. Gratulujeme!

Aktuality

  • Březen 2024 odstartoval svůj běh Knižním festivalem v Ostravě

    V prvních dvou březnových dnech proběhl v Ostravě 5. ročník Knižního festivalu. Jako vždy nadšení čtenáři nakupovali knížky, navštěvovali  nejrůznější besedy, trpělivě stáli v dlouhých frontách na podpis svého oblíbeného spisovatele nebo jiné známé osobnosti. Mohli se také účastnit  dvou živých rozhlasových vysílání.

    Číst dál...  
  • Česká vlna nakladatelství Host

    Není sporu o tom, že se nakladatelství Host v průběhu let podařilo pod svou značku shromáždit celou řadu vynikajících českých autorů. Svědčí o tom zájem čtenářů i odezvy v médiích. Host věnuje pozornost propagaci pravidelnou účastí na knižních veletrzích, ale také pořádá samostatné akce. Ta, která je nazvána Česká vlna, představuje čtenářům autory a jejich knihy.

    Číst dál...  

Z čtenářského deníku

  • Jarmila Glazarová: Vlčí jáma

    Jana, která osiřela po první světové válce, se dostává k adoptivním rodičům, kteří žijí ve Slezsku a jsou bezdětní. Jana se stává ošetřovatelkou své adoptivní matky, stará se o domácnost a snaží se své nové rodině být užitečná. Postupem času ale odhaluje tajemství tohoto nesourodého páru. Na první pohled totiž vypadají Klára a Robert šťastně, na ten druhý je ale vidět, že tento pár rozhodně šťastný není.

    Číst dál...  
  • Drašar

    Nacházíme se v době, kdy je český jazyk považován za mluvu vesničanů. Čeština je vytlačena z nejvyšších společenských funkcí, kultury i státní správy. Na školách se vyučuje německý jazyk, jazyk vzdělanců. Dochází k velké germanizaci (poněmčování) společnosti… A do této doby se narodí Josef Václav Michl. Dlouho očekávaný syn, kterému jsou předurčeny velké skutky a který se má stát chloubou rodiny.

    Číst dál...  

Přihlášení