Soutěže: Ukončené soutěže

Soutěž o komiks Jonah Hex: Tvář plná násilí

1 1 1 1 1 (0 hlasů)
il

Pro některé byl hrdinou, pro jiné ničemou... ale kamkoliv přijel, lidé si šeptali jeho jméno. Jonah Hex. Hrdina komiksové série, o jejíž první díl s názvem Tvár plná násilí můžete nyní soutěžit na našich stránkách. Komiksy jsou připraveny hned pro tři z vás!





Výhru do soutěže věnuje:


Nakladatelství Comics Centrum

logo

Nakladatelství Comics Centrum vzniklo v roce 2003. Zakladatelé nakladatelství získali své zkušenosti s comicsem již v roce 1993 prací na magazínu Comics Arena a následně stáli u zrodu nakladatelství Crew, jehož pak byli v letech 1997 – 2000 spolumajiteli. Ve své produkci se Comics Centrum zaměřuje na comicsové příběhy určené především dospělým čtenářům, na díla zajímavá po scénáristické i grafické stránce. Comics Centrum vydává romány v obrazech, např. Sin City, 300, Hellboy, Conan, Silent Hill, 30 dní dlouhá noc, Vampirella. V roce 2005 ve spolupráci s předním britským comicsovým tvůrcem Bryanem Talbotem Comics Centrum digitálně zrestaurovalo první román v obrazech vytvořený pro dospělé čtenáře – Dobrodružství Luthera Arkwrighta. Tato kniha je v současnosti z Comics Centrem vytvořených podkladů přetiskována v mnoha zemích světa, včetně USA.


Výhry v soutěži:

1. až 3. výhra: komiks Jonah Hex: Tvář plná násilí

komiks


Pro některé byl hrdinou, pro jiné ničemou... ale kamkoliv přijel, lidé si šeptali jeho jméno. Vychován Apači, svého času voják Konfederace, nyní lovec hlav. Se svými prvními šesti westernovými příběhy přijíždí Jonah Hex.

Vydejte se na cestu s nejlepším lovcem hlav Divokého západu. Utkává se s chamtivostí, korupcí, pomstychtivostí a pouští se do nebezpečných soubojů. Sám zná jen jeden způsob spravedlnosti: rychlou kulku.

Když člověk ví, že v nebi pro něj není místo, pak by dobře udělal, kdyby se snažil co nejlépe vycházet s ďáblem. A tak si Jonah dal za úkol poslat na onen svět tolik hříšníků, kolik se jich jen do pekla vejde a nikdy se neohlížet zpět. Hex v mnohém připomíná postavu, kterou ztvárnil Clint Eastwood ve filmech Sergia Leoneho Clint. K tomuto dojmu přispívá i realistická kresba Luka Rosse.

Soutěžní otázky:

1) Kdo napsal scénář ke komiksu, o nějž soutěžíme?
2) Čemu nikdy tento komiks nepodléhal?
3) Kdy komiks vyšel u nakladatelství Comics Centrum?

Odpovědi naleznete na stránkách nakladatelství Comics Centrum.

Soutěže se mohou zúčastnit všichni s korespondenční adresou v České republice. Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku; odpovědi napište do odpovědního formuláře. Nezapomeňte doplnit i svou korespondenční adresu, na kterou bychom zaslali výhru. Výherci budou vylosováni ze všech správných odpovědí. Soutěžit můžete do 30. listopadu 2011.

Soutěž byla ukončena: Komiks vyhrává Eva Stibůrková, Marek Kořínek a Filip Ondruška. Gratulujeme!

Aktuality

  • Březen 2024 odstartoval svůj běh Knižním festivalem v Ostravě

    V prvních dvou březnových dnech proběhl v Ostravě 5. ročník Knižního festivalu. Jako vždy nadšení čtenáři nakupovali knížky, navštěvovali  nejrůznější besedy, trpělivě stáli v dlouhých frontách na podpis svého oblíbeného spisovatele nebo jiné známé osobnosti. Mohli se také účastnit  dvou živých rozhlasových vysílání.

    Číst dál...  
  • Česká vlna nakladatelství Host

    Není sporu o tom, že se nakladatelství Host v průběhu let podařilo pod svou značku shromáždit celou řadu vynikajících českých autorů. Svědčí o tom zájem čtenářů i odezvy v médiích. Host věnuje pozornost propagaci pravidelnou účastí na knižních veletrzích, ale také pořádá samostatné akce. Ta, která je nazvána Česká vlna, představuje čtenářům autory a jejich knihy.

    Číst dál...  

Z čtenářského deníku

  • Jarmila Glazarová: Vlčí jáma

    Jana, která osiřela po první světové válce, se dostává k adoptivním rodičům, kteří žijí ve Slezsku a jsou bezdětní. Jana se stává ošetřovatelkou své adoptivní matky, stará se o domácnost a snaží se své nové rodině být užitečná. Postupem času ale odhaluje tajemství tohoto nesourodého páru. Na první pohled totiž vypadají Klára a Robert šťastně, na ten druhý je ale vidět, že tento pár rozhodně šťastný není.

    Číst dál...  
  • Drašar

    Nacházíme se v době, kdy je český jazyk považován za mluvu vesničanů. Čeština je vytlačena z nejvyšších společenských funkcí, kultury i státní správy. Na školách se vyučuje německý jazyk, jazyk vzdělanců. Dochází k velké germanizaci (poněmčování) společnosti… A do této doby se narodí Josef Václav Michl. Dlouho očekávaný syn, kterému jsou předurčeny velké skutky a který se má stát chloubou rodiny.

    Číst dál...  

Přihlášení