Soutěže: Ukončené soutěže

Soutěž o komiks Zero 1: Krize

1 1 1 1 1 (5 hlasů)
il

Vyhlašujeme soutěž o komiks Zero 1: Krize česko-amerického scenáristy, autora komiksů Aleše Kota. Komiks vydalo nakladatelství Crew. Správně zodpovězte tři soutěžní otázky, a budete-li vylosováni, komiks bude váš.

 

 

 




Výhru do soutěže věnovalo nakladatelství:


Crew

logo



Cena v soutěži:

1x komiks Zero 1: Krize

komiks

 


„Zero je Bond pro tohle století.“

Zero je akční špionážní drama rozložené do uzavřených příběhů, které dohromady dávají příběh agenta jménem Edward Zero, člověka, který byl od dětství formovaný do podoby všeho schopného robota. Bylo mu přislíbeno, že jednou zachrání svět, ovšem zdá se, že se mu podařil pravý opak. To si ale jen můžeme domýšlet z jeho vyprávění o zlomových momentech jeho života. Ale můžeme mu věřit, když to všechno vypráví člověku, který mu míří pistolí na hlavu?

Válka, násilí, traumata, to všechno se prolíná v stále překvapujícím příběhu, u kterého každý sešit kreslil jiný fascinující výtvarník a u kterého se uvažuje i o televizním seriálu.


Soutěžní otázky:


1. Uveďte autora komiksu Zero 1: Krize.

2. Jak zní celé jméno agenta Zero z komiksu Zero 1: Krize?

3. Kdo je autorem překladu komiksu Zero 1: Krize?


Odpovědi na otázky naleznete na stránkách nakladatelství Crew.


Soutěže se mohou zúčastnit všichni s korespondenční adresou v České republice. Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku; odpovědi napište do odpovědního formuláře. Nezapomeňte doplnit i svou korespondenční adresu, na kterou bychom zaslali výhru. Výherci budou vylosováni ze všech správných odpovědí. Soutěžit můžete do 2. prosince 2014.

Soutěž byla ukončena. Knihu vyhrává Jan Dubský. Gratulujeme!

 

Aktuality

  • Březen 2024 odstartoval svůj běh Knižním festivalem v Ostravě

    V prvních dvou březnových dnech proběhl v Ostravě 5. ročník Knižního festivalu. Jako vždy nadšení čtenáři nakupovali knížky, navštěvovali  nejrůznější besedy, trpělivě stáli v dlouhých frontách na podpis svého oblíbeného spisovatele nebo jiné známé osobnosti. Mohli se také účastnit  dvou živých rozhlasových vysílání.

    Číst dál...  
  • Česká vlna nakladatelství Host

    Není sporu o tom, že se nakladatelství Host v průběhu let podařilo pod svou značku shromáždit celou řadu vynikajících českých autorů. Svědčí o tom zájem čtenářů i odezvy v médiích. Host věnuje pozornost propagaci pravidelnou účastí na knižních veletrzích, ale také pořádá samostatné akce. Ta, která je nazvána Česká vlna, představuje čtenářům autory a jejich knihy.

    Číst dál...  

Z čtenářského deníku

  • Jarmila Glazarová: Vlčí jáma

    Jana, která osiřela po první světové válce, se dostává k adoptivním rodičům, kteří žijí ve Slezsku a jsou bezdětní. Jana se stává ošetřovatelkou své adoptivní matky, stará se o domácnost a snaží se své nové rodině být užitečná. Postupem času ale odhaluje tajemství tohoto nesourodého páru. Na první pohled totiž vypadají Klára a Robert šťastně, na ten druhý je ale vidět, že tento pár rozhodně šťastný není.

    Číst dál...  
  • Drašar

    Nacházíme se v době, kdy je český jazyk považován za mluvu vesničanů. Čeština je vytlačena z nejvyšších společenských funkcí, kultury i státní správy. Na školách se vyučuje německý jazyk, jazyk vzdělanců. Dochází k velké germanizaci (poněmčování) společnosti… A do této doby se narodí Josef Václav Michl. Dlouho očekávaný syn, kterému jsou předurčeny velké skutky a který se má stát chloubou rodiny.

    Číst dál...  

Přihlášení