Soutěže: Ukončené soutěže

Soutěže: A.G. Riddle – Let 305

1 1 1 1 1 (4 hlasů)

Ode dneška soutěžíme o knihu Let 305 z nakladatelství XZY. Pokud správně zodpovíte na tři jednoduché soutěžní otázky a usměje-li se na vás štěstí při závěrečném losování, kniha bude právě vaše.




Výhru do soutěže věnovalo nakladatelství:


XYZ


Cena v soutěži:

1x kniha Let 305

 


Na cestě z New Yorku do Londýna dojde ke zřícení letu 305. Tak začíná dobrodružství, které bude mít dopad na celé lidstvo. Ti, kteří přežili, brzy zjistí, že svět, v němž stroj havaroval, je odlišný od toho, který před několika hodinami opustili. Kde jsou? Proč tam jsou? Jak se dostanou zpět domů? Vyšetřit tuto záhadu se pokouší pět hlavních protagonistů: spisovatelka Harper, investor Nick Stone, německá vědkyně Sabrina Schöderová, počítačový génius Yul Tan a syn miliardáře Grayson Shaw. Nové skutečnosti okolo havárie letadla, které postupně vyplývají na povrch, odhalí, že někteří pasažéři vědí víc než ostatní. Odpovědi dovedou Harper a Nicka k odhalení obrovského spiknutí, které se týká i jejich životů. Dílky skládačky do sebe začnou postupně zapadat a Harper si společně s Nickem uvědomí, že mají moc změnit budoucnost a zachránit svět… nebo ho zničit.


Soutěžní otázky:


1. Uveďte autora knihy Let 305.

2. Kdo je autorem překladu do češtiny knihy, o kterou ode dneška soutěžíme?

3. Kdy vychází román Let 305 v České republice?



Odpovědi na otázky naleznete na stránkách nakladatelství XYZ.



Soutěže se mohou zúčastnit všichni s korespondenční adresou v České republice. Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku; odpovědi napište do odpovědního formuláře. Nezapomeňte doplnit i svou korespondenční adresu, na kterou bychom zaslali výhru. Výherci budou vylosováni ze všech správných odpovědí. Soutěžit můžete do 6. května 2016.

Soutěž byla ukončena. Knihu vyhrává 
Lenka Havelková. Gratulujeme!

 

Let 305
Autor A.G. Riddle
Překlad Tomáš Bíla
Nakladatelství XYZ
Místo vydání Praha
Rok vydání 2016
Vydání 1.
Počet stran 368
ISBN/EAN 978-80-7505-261-2
Ediční řada -

Do nakladatelstvíPorovnat ceny

Aktuality

  • Březen 2024 odstartoval svůj běh Knižním festivalem v Ostravě

    V prvních dvou březnových dnech proběhl v Ostravě 5. ročník Knižního festivalu. Jako vždy nadšení čtenáři nakupovali knížky, navštěvovali  nejrůznější besedy, trpělivě stáli v dlouhých frontách na podpis svého oblíbeného spisovatele nebo jiné známé osobnosti. Mohli se také účastnit  dvou živých rozhlasových vysílání.

    Číst dál...  
  • Česká vlna nakladatelství Host

    Není sporu o tom, že se nakladatelství Host v průběhu let podařilo pod svou značku shromáždit celou řadu vynikajících českých autorů. Svědčí o tom zájem čtenářů i odezvy v médiích. Host věnuje pozornost propagaci pravidelnou účastí na knižních veletrzích, ale také pořádá samostatné akce. Ta, která je nazvána Česká vlna, představuje čtenářům autory a jejich knihy.

    Číst dál...  

Z čtenářského deníku

  • Jarmila Glazarová: Vlčí jáma

    Jana, která osiřela po první světové válce, se dostává k adoptivním rodičům, kteří žijí ve Slezsku a jsou bezdětní. Jana se stává ošetřovatelkou své adoptivní matky, stará se o domácnost a snaží se své nové rodině být užitečná. Postupem času ale odhaluje tajemství tohoto nesourodého páru. Na první pohled totiž vypadají Klára a Robert šťastně, na ten druhý je ale vidět, že tento pár rozhodně šťastný není.

    Číst dál...  
  • Drašar

    Nacházíme se v době, kdy je český jazyk považován za mluvu vesničanů. Čeština je vytlačena z nejvyšších společenských funkcí, kultury i státní správy. Na školách se vyučuje německý jazyk, jazyk vzdělanců. Dochází k velké germanizaci (poněmčování) společnosti… A do této doby se narodí Josef Václav Michl. Dlouho očekávaný syn, kterému jsou předurčeny velké skutky a který se má stát chloubou rodiny.

    Číst dál...  

Přihlášení