Soutěže: Ukončené soutěže

Soutěže: Vladimír Socha – Poslední dny dinosaurů

1 1 1 1 1 (3 hlasů)

Ode dneška soutěžíme o knihu Poslední dny dinosaurů z vydavatelství Radioservis. Pokud správně zodpovíte tři jednoduché soutěžní otázky a usměje-li se na vás štěstí při závěrečném losování, kniha bude vaše.




Výhru do soutěže věnovalo nakladatelství:

Radioservis



Cena v soutěži:

1x kniha Poslední dny dinosaurů
 

kniha

 


Napínavý sci-fi thriller, zasazený do jednoho z nejzajímavějších období pravěku se znaky světa moderního i prastarého. Poutavý příběh zoufalého boje o přežití v dávnověku za použití znalostí a prostředků moderní civilizace. Čtveřice lidí, sestávající z experta na přežití, astronoma, geologa a paleontoložky, využijí omezené možnosti dočasně funkčního stroje času a rozevřenou branou do minulosti projdou do světa končící doby dinosaurů. Ocitnou se však takřka bezbranní v době drsné a surové druhohorní éry, kdy je gigantický asteroid, který má tuto éru ukončit, již takřka na dohled od Země. Čtveřice trosečníků v čase tak musí napnout všechny síly a využít své schopnosti i znalosti na záchranu před nejstrašnějším kataklyzmatem, jaké dosud rozvinutý život poznal. Avšak ani blížící se posel smrti z vesmíru není nakonec tím nejvíce fascinujícím a znepokojivým objevem, který lidé před 66 miliony lety učiní...



Soutěžní otázky:


1. Ve kterém roce vyšla kniha Poslední dny dinosaurů?

2. Jak zní podtitul knihy, o kterou ode dneška soutěžíme?

3. Kolik knižních titulů publikoval Vladimír Socha?



Odpovědi na otázky naleznete na stránkách nakladatelství Radioservis.



Soutěže se mohou zúčastnit všichni s korespondenční adresou v České republice. Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku; odpovědi napište do odpovědního formuláře. Nezapomeňte doplnit i svou korespondenční adresu, na kterou bychom zaslali výhru. Výherci budou vylosováni ze všech správných odpovědí. Soutěžit můžete do 18. června 2016.

Soutěž byla ukončena. Knihu vyhrává 
Věra Grafnetrová. Gratulujeme!

 

Poslední dny dinosaurů
Autor Vladimír Socha
Nakladatelství Radioservis
Místo vydání Praha
Rok vydání 2016
Vydání 1.
Počet stran 320
ISBN/EAN 978-80-87530-74-0
Ediční řada -

Do nakladatelstvíPorovnat ceny

Aktuality

  • Březen 2024 odstartoval svůj běh Knižním festivalem v Ostravě

    V prvních dvou březnových dnech proběhl v Ostravě 5. ročník Knižního festivalu. Jako vždy nadšení čtenáři nakupovali knížky, navštěvovali  nejrůznější besedy, trpělivě stáli v dlouhých frontách na podpis svého oblíbeného spisovatele nebo jiné známé osobnosti. Mohli se také účastnit  dvou živých rozhlasových vysílání.

    Číst dál...  
  • Česká vlna nakladatelství Host

    Není sporu o tom, že se nakladatelství Host v průběhu let podařilo pod svou značku shromáždit celou řadu vynikajících českých autorů. Svědčí o tom zájem čtenářů i odezvy v médiích. Host věnuje pozornost propagaci pravidelnou účastí na knižních veletrzích, ale také pořádá samostatné akce. Ta, která je nazvána Česká vlna, představuje čtenářům autory a jejich knihy.

    Číst dál...  

Z čtenářského deníku

  • Jarmila Glazarová: Vlčí jáma

    Jana, která osiřela po první světové válce, se dostává k adoptivním rodičům, kteří žijí ve Slezsku a jsou bezdětní. Jana se stává ošetřovatelkou své adoptivní matky, stará se o domácnost a snaží se své nové rodině být užitečná. Postupem času ale odhaluje tajemství tohoto nesourodého páru. Na první pohled totiž vypadají Klára a Robert šťastně, na ten druhý je ale vidět, že tento pár rozhodně šťastný není.

    Číst dál...  
  • Drašar

    Nacházíme se v době, kdy je český jazyk považován za mluvu vesničanů. Čeština je vytlačena z nejvyšších společenských funkcí, kultury i státní správy. Na školách se vyučuje německý jazyk, jazyk vzdělanců. Dochází k velké germanizaci (poněmčování) společnosti… A do této doby se narodí Josef Václav Michl. Dlouho očekávaný syn, kterému jsou předurčeny velké skutky a který se má stát chloubou rodiny.

    Číst dál...  

Přihlášení