Soutěže: Ukončené soutěže

Soutěže: Mike Carey – Mezi řádky 2: Informátor

1 1 1 1 1 (4 hlasů)

Ode dneška soutěžíme o dva výtisky knihy Mezi řádky 2: Informátor z nakladatelství Crew. Pokud správně zodpovíte tři jednoduché soutěžní otázky a usměje-li se na vás štěstí při závěrečném losování, jedna z knih bude vaše.

 

 

 

Výhru do soutěže věnovalo:

nakladatelství Crew

 

logo

 

Cena v soutěži: 

2x kniha Mezi řádky 2: Informátor 

 

Mezi řádky 2: Informátor

 

Tom Taylor byl celý život vězněm otcova literárního odkazu - a slavného smyšleného malého čaroděje Tommyho Taylora, s nímž ho spojuje jméno. Ale teď je vězněm úplně jiného druhu.

 

Tom, falešně obviněný z vyvraždění domu plného slavných autorů silami, které teprve začíná chápat, se ocitá za mřížemi v cizí zemi. Zdi věznice ho sice drží uvnitř, ale nedokážou udržet venku jeho vlivné nepřátele - kteří chtějí, aby byl stejně mrtvý jako jeho údajné oběti.

 

Toma čeká objev, že únikové příběhy jeho otce jsou možná jeho jedinou šancí, jak uniknout. Ale když se zeď mezi realitou a fikcí ztenčí víc než kdy jindy, běda těm, kteří stojí v cestě, když se zhroutí. Ostatně, všechny příběhy nemají šťastný konec... Cesta hlouběji do okouzlujícího světa vytvořeného mistrovskými vypravěči Mikem Careym a Peterem Grossem (LUCIFER) ve strhující nové kapitol

 

 

 

Soutěžní otázky: 

 

1. Kolik stran má kniha, o kterou soutěžíme?

 

2. Jak se jmenuje hlavní postava knihy, o kterou soutěžíme?

 

3. Jak se jmenují autoři knihy, o kterou soutěžíme?

 

 

Odpovědi na otázky naleznete na stránkách nakladatelství Crew.

 

Soutěže se mohou zúčastnit všichni s korespondenční adresou v České republice. Stačí správně zodpovědět soutěžní otázky; odpovědi napište do odpovědního formuláře. Nezapomeňte doplnit i svou korespondenční adresu, na kterou bychom zaslali výhru. Výherci budou vylosováni ze všech správných odpovědí. Soutěžit můžete do 10. července 2016.

Soutěž byla ukončena. Komiks vyhrává 
Helena Vozničková. Gratulujeme!

 

Mezi řádky 2: Informátor
Autor Mike Carey
Překlad Petr Kotrle
Ilustrace Peter Gross
Nakladatelství Crew
Místo vydání Praha
Rok vydání 2016
Vydání 1.
Počet stran 168
ISBN/EAN 978-80-7449-372-0
Ediční řada Mezi řádky

Do nakladatelstvíPorovnat ceny

Aktuality

  • Březen 2024 odstartoval svůj běh Knižním festivalem v Ostravě

    V prvních dvou březnových dnech proběhl v Ostravě 5. ročník Knižního festivalu. Jako vždy nadšení čtenáři nakupovali knížky, navštěvovali  nejrůznější besedy, trpělivě stáli v dlouhých frontách na podpis svého oblíbeného spisovatele nebo jiné známé osobnosti. Mohli se také účastnit  dvou živých rozhlasových vysílání.

    Číst dál...  
  • Česká vlna nakladatelství Host

    Není sporu o tom, že se nakladatelství Host v průběhu let podařilo pod svou značku shromáždit celou řadu vynikajících českých autorů. Svědčí o tom zájem čtenářů i odezvy v médiích. Host věnuje pozornost propagaci pravidelnou účastí na knižních veletrzích, ale také pořádá samostatné akce. Ta, která je nazvána Česká vlna, představuje čtenářům autory a jejich knihy.

    Číst dál...  

Z čtenářského deníku

  • Jarmila Glazarová: Vlčí jáma

    Jana, která osiřela po první světové válce, se dostává k adoptivním rodičům, kteří žijí ve Slezsku a jsou bezdětní. Jana se stává ošetřovatelkou své adoptivní matky, stará se o domácnost a snaží se své nové rodině být užitečná. Postupem času ale odhaluje tajemství tohoto nesourodého páru. Na první pohled totiž vypadají Klára a Robert šťastně, na ten druhý je ale vidět, že tento pár rozhodně šťastný není.

    Číst dál...  
  • Drašar

    Nacházíme se v době, kdy je český jazyk považován za mluvu vesničanů. Čeština je vytlačena z nejvyšších společenských funkcí, kultury i státní správy. Na školách se vyučuje německý jazyk, jazyk vzdělanců. Dochází k velké germanizaci (poněmčování) společnosti… A do této doby se narodí Josef Václav Michl. Dlouho očekávaný syn, kterému jsou předurčeny velké skutky a který se má stát chloubou rodiny.

    Číst dál...  

Přihlášení