Soutěže: Ukončené soutěže

Soutěže: Daniel Bettridge – Západozemí - Cestovní průvodce po sedmi královstvích

1 1 1 1 1 (6 hlasů)
dar

Nakladatelství Computer Press pro vás do soutěže věnovalo knihu Západozemí - Cestovní průvodce po sedmi královstvích. Pokud správně zodpovíte tři jednoduché soutěžní otázky a usměje-li se na vás štěstí při závěrečném losování, kniha bude vaše.

 

 

 

 

Výhru do soutěže věnovalo:

nakladatelství Computer Press

 

ComputerPress 

 

 

Cena v soutěži: 

kniha Západozemí - Cestovní průvodce po sedmi královstvích 

 

 

Zapadozemi 

  

Vydejte se do světa George R. R. Martina a seriálu Hra o trůny

Rušná velkoměsta, starobylé památky i věčně zasněžené vrcholky hor. Tohle všechno a ještě mnohem více najdete pohromadě pouze v Západozemí, které se stalo jednou z turisticky nejžádanějších destinací známého světa (proto tam také v posledních stoletích mířilo přes Úzké moře tolik invazních armád).

Tento průvodce vás přenese přímo do srdce kontinentu, který má rozmanitou a zajímavou kulturu i dech beroucí krajinu, měnící se skoro tak často jako rovnováha politických sil mezi hrdými a starobylými rody. Ať už se zajímáte o procházky v přírodě, adrenalinové zážitky a túry, vysokou kulturu, historii, kulinářské speciality, nákupy či o místní folklór, můžete si být jistí, že v tomto průvodci najdete všechny informace, které budete potřebovat.

Západozemí není klasickou cestovní příručkou a její použití vyžaduje jistou dávku fantazie. Všechny informace v ní obsažené jsou ale ověřené přímo z kanceláře lorda Varyse (a striktně založené na sérii fantasy knih od George R. R. Martina a seriálu Hra o trůny).

 V knize najdete:
– Všechny hlavní turistické taháky Západozemí i širého okolí
– Doporučené trasy i rady, jak na cestách doslova neztratit hlavu
– Zábavné i poučné střípky z historie Sedmi království
– Kulinářská doporučení od stromovinového vína po hnědou šlichtu z Blešího zadku
– Bezpečnostní informace včetně pohybu armád a magických tvorů
– A praktické informace o ubytování a možnostech povyražení

 S tímto průvodcem se v Západozemí prostě neztratíte.

 

 
Soutěžní otázky

1. Kdo je autorem knihy, o kterou soutěžíme?

2. Na jakém známém seriálu jsou založené informace v knize?

3. Kdy přesně vyšla kniha Západozemí - Cestovní průvodce po sedmi královstích v nakladatelství Computer Press ?

 

Odpovědi na otázky naleznete na stránkách nakladatelství Computer Press.

 

Soutěže se mohou zúčastnit všichni s korespondenční adresou v České republice. Stačí správně zodpovědět soutěžní otázky; odpovědi napište do odpovědního formuláře. Nezapomeňte doplnit i svou korespondenční adresu, na kterou bychom zaslali výhru. Výherci budou vylosováni ze všech správných odpovědí. Soutěžit můžete do 11. července 2016.

Soutěž byla ukončena. Knihu vyhrává Olga Fabiánová. Gratulujeme!





 

Západozemí - Cestovní průvodce po sedmi královstvích
Autor Daniel Bettridge
Nakladatelství Computer Press
Místo vydání Praha
Rok vydání 2016
Vydání 1.
Počet stran 304
ISBN/EAN 9788025146811
Ediční řada -

Do nakladatelstvíPorovnat ceny

Aktuality

  • Březen 2024 odstartoval svůj běh Knižním festivalem v Ostravě

    V prvních dvou březnových dnech proběhl v Ostravě 5. ročník Knižního festivalu. Jako vždy nadšení čtenáři nakupovali knížky, navštěvovali  nejrůznější besedy, trpělivě stáli v dlouhých frontách na podpis svého oblíbeného spisovatele nebo jiné známé osobnosti. Mohli se také účastnit  dvou živých rozhlasových vysílání.

    Číst dál...  
  • Česká vlna nakladatelství Host

    Není sporu o tom, že se nakladatelství Host v průběhu let podařilo pod svou značku shromáždit celou řadu vynikajících českých autorů. Svědčí o tom zájem čtenářů i odezvy v médiích. Host věnuje pozornost propagaci pravidelnou účastí na knižních veletrzích, ale také pořádá samostatné akce. Ta, která je nazvána Česká vlna, představuje čtenářům autory a jejich knihy.

    Číst dál...  

Z čtenářského deníku

  • Jarmila Glazarová: Vlčí jáma

    Jana, která osiřela po první světové válce, se dostává k adoptivním rodičům, kteří žijí ve Slezsku a jsou bezdětní. Jana se stává ošetřovatelkou své adoptivní matky, stará se o domácnost a snaží se své nové rodině být užitečná. Postupem času ale odhaluje tajemství tohoto nesourodého páru. Na první pohled totiž vypadají Klára a Robert šťastně, na ten druhý je ale vidět, že tento pár rozhodně šťastný není.

    Číst dál...  
  • Drašar

    Nacházíme se v době, kdy je český jazyk považován za mluvu vesničanů. Čeština je vytlačena z nejvyšších společenských funkcí, kultury i státní správy. Na školách se vyučuje německý jazyk, jazyk vzdělanců. Dochází k velké germanizaci (poněmčování) společnosti… A do této doby se narodí Josef Václav Michl. Dlouho očekávaný syn, kterému jsou předurčeny velké skutky a který se má stát chloubou rodiny.

    Číst dál...  

Přihlášení