Soutěže: Ukončené soutěže

Soutěže: Barbora Laňková – Miky a dobrodružství s autíčkem

1 1 1 1 1 (2 hlasů)
5

Ode dneška soutěžíme o knihu Miky a dobrodružství s autíčkem z nakladatelství No Limits Art. Pokud správně zodpovíte tři jednoduché soutěžní otázky a usměje-li se na vás štěstí při závěrečném losování, kniha bude vaše.

 




Výhru do soutěže věnovalo:

nakladatelství No Limits Art

NoLimitsArt

Cena v soutěži:  

1x kniha Miky a dobrodružství s autíčkem 

MikyAdobrodruzstviSautickem

 

 

Když jednoho dne našel Miky mluvící autíčko, věděl, že spolu zažijí něco neobvyklého, ale ani ve snu ho nenapadlo, že to bude tak napínavé.

Jenomže ve chvíli, kdy Mikyho tatínek zmizí neznámo kam, nemá náš hrdina na vybranou. Společně s autíčkem se vydá na dobrodružnou cestu, během které procestují celý svět a nejednou jim půjde doslova o život. Díky pevnému přátelství se však jako zázrakem dostanou ze všech nesnází a nakonec se jim po mnoha útrapách podaří na druhém konci zeměkoule tatínka najít.

Miky a dobrodružství s autíčkem je kniha teprve devítileté autorky, plná napětí a humoru, díky kterým si získá všechny čtenáře, kteří mají rádi dobrodružné příběhy.
Kniha je doprovázena hravými ilustracemi Markéty Vydrové.

 


Soutěžní otázky:

1. Kdo ilustroval knihu, o kterou soutěžíme? 

2. Kdo je autorem knihy Dynamické reklamy, kterou plánuje nakladatelství No Limits Art vydat v letošním roce?

3. Kdo napsal knihu Miky a dobrodružství s autíčkem


Odpovědi na otázky naleznete na stránkách nakladatelství No Limits Art.


Soutěže se mohou zúčastnit všichni s korespondenční adresou v České republice. Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku; odpovědi napište do odpovědního formuláře. Nezapomeňte doplnit i svou korespondenční adresu, na kterou bychom zaslali výhru. Výherci budou vylosováni ze všech správných odpovědí. Soutěžit můžete do 29. listopadu 2017.

Soutěž byla ukončena. Knihu vyhrávají Renata Kašpárková, Barbora Klejchová, Hana Krištofová, Ivana Leciánová a Marie Sobotková. Gratulujeme.




Aktuality

  • Březen 2024 odstartoval svůj běh Knižním festivalem v Ostravě

    V prvních dvou březnových dnech proběhl v Ostravě 5. ročník Knižního festivalu. Jako vždy nadšení čtenáři nakupovali knížky, navštěvovali  nejrůznější besedy, trpělivě stáli v dlouhých frontách na podpis svého oblíbeného spisovatele nebo jiné známé osobnosti. Mohli se také účastnit  dvou živých rozhlasových vysílání.

    Číst dál...  
  • Česká vlna nakladatelství Host

    Není sporu o tom, že se nakladatelství Host v průběhu let podařilo pod svou značku shromáždit celou řadu vynikajících českých autorů. Svědčí o tom zájem čtenářů i odezvy v médiích. Host věnuje pozornost propagaci pravidelnou účastí na knižních veletrzích, ale také pořádá samostatné akce. Ta, která je nazvána Česká vlna, představuje čtenářům autory a jejich knihy.

    Číst dál...  

Z čtenářského deníku

  • Jarmila Glazarová: Vlčí jáma

    Jana, která osiřela po první světové válce, se dostává k adoptivním rodičům, kteří žijí ve Slezsku a jsou bezdětní. Jana se stává ošetřovatelkou své adoptivní matky, stará se o domácnost a snaží se své nové rodině být užitečná. Postupem času ale odhaluje tajemství tohoto nesourodého páru. Na první pohled totiž vypadají Klára a Robert šťastně, na ten druhý je ale vidět, že tento pár rozhodně šťastný není.

    Číst dál...  
  • Drašar

    Nacházíme se v době, kdy je český jazyk považován za mluvu vesničanů. Čeština je vytlačena z nejvyšších společenských funkcí, kultury i státní správy. Na školách se vyučuje německý jazyk, jazyk vzdělanců. Dochází k velké germanizaci (poněmčování) společnosti… A do této doby se narodí Josef Václav Michl. Dlouho očekávaný syn, kterému jsou předurčeny velké skutky a který se má stát chloubou rodiny.

    Číst dál...  

Přihlášení