Ukázky z knih

Poznejte svou budoucnost

1 1 1 1 1 (0 hlasů)
il

Vítejte na kouzelné cestě poznání. Pomocí výkladu karet, numerologie, čtení z ruky, kyvadélka, automatické kresby a dalších metod zjistíme, kterým směrem se máme vydat. Můžeme tak poradit sobě i svým blízkým, pokud se získanými informacemi naložíme správně. Máme-li potkat osudového partnera, musíme mu vykročit naproti. A to platí u všeho. Štěstí je třeba vyjít vstříc, aby vědělo, do které náruče má spadnout...


knihaUkázka z knihy:

Čísla stejně vše ostatní vibrují určitou energií. Numerologie je poměrně rychlý a snadný způsob, jak se dozvědět, s jakými vlohami a predispozicemi jsme se narodili na tento svět.
Nedá se s určitostí říct, zda vibrace čísel v datu narození ovlivňují lidskou povahu, nebo jsme si vybrali datum narození podle vnitřní duševní vibrace. Datum narození je zrcadlem našeho vnitřního Já. Můžeme tak snaději pochopit sami sebe a své blízké.
Stejně jako astrolgoie, také numerologie využívá ke zjišťění informací datum narození. Není ale zapotřebí žádných složitých tabulek nebo programu v počítači. Stačí pouze papír, tužka a chuť dozvědět se o sobě něco víc.

Jednou mne o numerologický rozbor požádala sympatická mladá žena, která se stále nemohla prosadit jako prodejce realit, ačkoliv ji tento obor vždy velmi přitahoval. Právě procházela finanční i životní krizí, obchody se vůbec nehýbaly. Než svou živnost položila, rozhodla se poradit s někým, kdo by se na její případ podíval objektivně a s nadhledem, aby jí její záměr skončit s podnikáním potvrdil, nebo naopak poskytl ještě nějakou naději.
Při prvním pohledu působila žena velmi profesionálně, dokonalé oblečení, make-up, vystupování. Nechala si udělat numerologický rozbor, kde se ukázalo, že je poměrně velký introvert a jednání s lidmi se ve skutečnosti bojí. Svoji introvertnost a vnitřní nejistotu maskovala upovídaností, takže by to málokoho napadlo.

Nebylo divu, že se obchody nehývaly, když už předem vysílala na všechny strany signál, že se osobního jednání bojí, odmítá ho, protože v ní vyvolává takové negativní pocity, které občas vedly až k žaludečním neuózám a migrénám. Potenciální klient se pro nemovitost nakonec málokdy rozhodl, protože měl pocit, že to není přesně to, co hledá, nebo že tam není něco v pořádku. Jednal podle toho, co žena vysílala na mimosmyslové rovině.
Zároveň dělala jednu velkou chybu. Nenaslouchala klientům. Snažila se naopak svého klienta co nejvíce zavalit informacemi, aniž by sledovala, co vlastně klient hledá.

Poradila jsem jí, aby využila svoji citlivou introverci pozitivním způsobem tak, že začne svým klientům naslouchat, více se ptát a vnímat jejich reakce. Nebude tak mít z osobních a telefonických jednání takový strach, protože nechá hovořit klienta a nebude muset stále vymýšlet způsob, jak klienta zaujmout, a bude také lépe vědět, co klient hledá, takže mu bude moct nabídnout nemovitosti šité na míru.

Za rok jsme se znovu sešly a dotyčná žena zářila štěstím, protože se jí konečně začalo dařit. Dokonce si našla partnera, s kterým plánuje rodinu. Její introverce a vnitřní citlivost ji přestaly ovládat, ale naopak se staly jejím věrným sluhou a pomocníkem.
A právě od toho tu je numerologie, abychom pochopili sami sebe a mohli být svým vlastním a nejlepším manažerem svého profesního a osobního života.

Poznejte svou budoucnost
Autor: Christian Clara
Vydavatelství: Alpress

 

Aktuality

  • Březen 2024 odstartoval svůj běh Knižním festivalem v Ostravě

    V prvních dvou březnových dnech proběhl v Ostravě 5. ročník Knižního festivalu. Jako vždy nadšení čtenáři nakupovali knížky, navštěvovali  nejrůznější besedy, trpělivě stáli v dlouhých frontách na podpis svého oblíbeného spisovatele nebo jiné známé osobnosti. Mohli se také účastnit  dvou živých rozhlasových vysílání.

    Číst dál...  
  • Česká vlna nakladatelství Host

    Není sporu o tom, že se nakladatelství Host v průběhu let podařilo pod svou značku shromáždit celou řadu vynikajících českých autorů. Svědčí o tom zájem čtenářů i odezvy v médiích. Host věnuje pozornost propagaci pravidelnou účastí na knižních veletrzích, ale také pořádá samostatné akce. Ta, která je nazvána Česká vlna, představuje čtenářům autory a jejich knihy.

    Číst dál...  

Z čtenářského deníku

  • Jarmila Glazarová: Vlčí jáma

    Jana, která osiřela po první světové válce, se dostává k adoptivním rodičům, kteří žijí ve Slezsku a jsou bezdětní. Jana se stává ošetřovatelkou své adoptivní matky, stará se o domácnost a snaží se své nové rodině být užitečná. Postupem času ale odhaluje tajemství tohoto nesourodého páru. Na první pohled totiž vypadají Klára a Robert šťastně, na ten druhý je ale vidět, že tento pár rozhodně šťastný není.

    Číst dál...  
  • Drašar

    Nacházíme se v době, kdy je český jazyk považován za mluvu vesničanů. Čeština je vytlačena z nejvyšších společenských funkcí, kultury i státní správy. Na školách se vyučuje německý jazyk, jazyk vzdělanců. Dochází k velké germanizaci (poněmčování) společnosti… A do této doby se narodí Josef Václav Michl. Dlouho očekávaný syn, kterému jsou předurčeny velké skutky a který se má stát chloubou rodiny.

    Číst dál...  

Přihlášení